BedreWord/postnumre indsætter postnumre, bynavne samt gadenavne i København med eget postnummer i dokumentet som autotekst. Det er desuden muligt at søge i postnummeroversigten

Alle postnumre i Danmark, Grønland og Færøerne kan indsættes som autotekst. Det vil sige, at man kun behøver at skrive en del af bynavnet, så bliver postnummer og hele bynavnet indsat automatisk. Man kan også skrive postnummeret, hvorpå bynavnet bliver tilføjet. Desuden kan man skrive et gadenavn i København med selvstændigt postnummer eller en virksomhed, der har eget postnummer. Postnumrene er opdateret fra Post Danmarks postnummerfil af 8. januar 2003.

Installere og slette postnumre
Man kan installere postnumrene for de landsdele, man ønsker, som autotekst. Man kan altså nøjes med den del af landet, man anvender ofte. Og man kan slette autotekstelementerne igen.

Søg i postnummeroversigt
Ud over autotekstfunktionen giver BedreWord/postnumre mulighed for at slå op i postnummeroversigten. Man kan søge ud fra postnummer, bynavn, gadenavn i København med eget postnummer eller virksomhed med eget postnummer. Resultatet kan kopieres til udklipsholderen eller indsættes i Word-dokumentet.

BedreWord/programudvidelser
BedreWord/postnumre

Postnumre
Indsæt postnumre og bynavne ved hjælp af autotekst

Værtsprogrammer
Word 2000 eller nyere

Version
2,2. 10. februar 2003


BedreWord/ brevskabelon
Skriv breve, følgesedler mv. med automatisk indsættelse af postnumre og bynavne.